Nico Rosberg s’ha endut la pole position d’avui gràcies a una volta pràcticament perfecta, sense errors. Lewis Hamilton,que ha comès un petit error que li ha fet impossible aconseguir la primera plaça, ha acabat segon a 3 dècimes del seu company d’equip, constatant el domini de les fletxes de plata. Daniel Ricciardo ha acabat 3r a més de 8 dècimes de Rosberg, la bona qualificació de l’australià, però no li servirà a la cursa, ja que sortirà amb deu posicions de penalització.

La sessió de qualificació d’avui, celebrada durant el vespre de Bahrain, no ha tingut grans sorpreses en la Q1 i els eliminats han estat, Maldonado (que poc a poc surt del pou amb el seu Lotus), Sutil (que no troba la potència en el seu Sauber amb motor Ferrari) i els habituals, Kobayashi, Bianchi, Ericsson i Chilton.

A la Q2 si que hi ha hagut sorpreses, ja que dos candidats a quedar just darrere dels Mercedes, el campió del món Sebastian Vettel i Nico Hulkenberg han quedat fora de la lluita per la pole. Juntament amb ells, han estat eliminats, Kvyat i Vergne, que tot i no arribar a la Q3 han realitzat un bon entrenament, Gutierrez, que ha patit el mateix problema que el seu company d’equip i Grosjean, que millora cada cursa el rendiment del seu Lotus.

La lluita per la Pole, si se li pot dir lluita, ha tingut dos clars candidats, Nico Rosberg i Lewis Hamilton, l’alemany ha marcat just a la seva primera volta ràpida un temps pràcticament perfecte, que Hamilton no ha pogut superar. El 3r ha estat Ricciardo, que no podrà disfrutar ja que està sancionat amb 10 posicions a la graella de sortida de demà. D’això se’n aprofita Valtteri Bottas, que sortirà demà darrere dels Mercedes, amb un cotxe molt ràpid. Completant la 2a fila estarà Sergio Pérez que si ha pogut aprofitar el ritme del Force India. A la 3a fila la lidera Kimi Raikkonen, que s’ha trobat molt millor amb el cotxe que el divendres. Acompanyant a l’Iceman estarà Jenson Button, que li ha guanyat la partida al seu company d’equip Kevin Magnussen que sortirà 8è. Entre ells dos sortirà Felipe Massa i Fernando Alonso, que ha tingut petits problemes de fiabilitat, sortirà 9è.