Daniel Ricciardo ha fet història trencant el domini de victòries de Mercedes aquest any i adjudicant-se la seva primera victòria a la Fórmula 1. El australià encara no es pot creure la situació on Rosberg surt més reforçat del campionat i Vettel s’ha queixat de l’estratègia del equip.

1er Daniel Ricciardo, Infiniti Red Bull Racing Renault: “Encara estic en estat de xoc. L’oportunitat de victòria s’ha obert en les últimes 15-20 voltes quan he vist que Rosberg era lent a les rectes. He patit molt per superar a Pérez però al final l’he pogut passar i atrapar a Nico Rosberg. Però estic molt i molt content per a aquesta victòria.”

2n Nico Rosberg, Mercedes AMG Petronas: “Al començament no m’he pogut escapar massa perquè m’he tocat amb Hamilton. He tingut una gran batalla amb ell, he intentat mantenir-me al seu davant fins al segon pit stop, però després ell ha tingut uns problemes igual que jo. Problemes de potència, essent molt lent en les rectes, i a partir d’aquell moment he hagut de fer cada volta com si fos una classificació.”

3r Sebastian Vettel, Infiniti Red Bull Racing Renault: “La nostre cursa s’ha obert al final, hem estat en el moment oportú per treure el màxim rendiment de la situació. Primer hem estat clavats darrere dels Force India, finalment els hem pogut superar. L’estratègia no ha sortit massa bé, però estic molt content de veure dos Red Bull a dalt del podi però tenim molta feina en endavant perquè els Mercedes són molt i molt superiors.”