Infiniti Red Bull Racing ha anunciat que Sébastien Buemi i António Félix da Costa seran els pilots de proves de l’equip per al any 2014.

Per en Sébastien, el 2014 representa el seu tercer any consecutiu com a pilot de proves i de reserva al equip. El Suís que va debutar amb Toro Rosso el 2009, la temporada 2008 també va ser provador de Red Bull.

Des de que va deixar l’equip Toro Rosso el 2012, Buemi ha estat participant en altres curses, a part de ser reserva de Red Bull. El 2012 va debutar en el WEC i va córrer les 24 Hores de Le Mans el mateix any amb Toyota. Aquest any també ha participat en aquesta competició, aconseguint una victòria a l’última cursa a Bahrain i la segona posició a les 24 hores de Le Mans.

António Félix da Costa, d’altre banda també té experiència com a Pilot de proves i pilot reserva del equip quan, havia de substituir en aquesta tasca a Buemi quan estava competint al WEC. EL portuguès té força experiència amb Red Bull, ja que va estar provant el cotxe del equip durant els test de joves pilots l’any 2012 i 2013.

Aquest 2013, Da Costa ha participat a la Fórmula Renault 3.5 Series on ha aconseguit tres victòries i la tercera posició en el campionat. A més a més el 2012, va guanyar el prestigiós Gran Premi de Fórmula 3 de Macau i aquest any va aconseguir la segona posició.

Declaracions

Christian Horner: “És fantàstic poder anunciar que hem firmat amb en Sébastien i l’António pel 2014. L’any que ve es presenta com un any de grans canvis al reglament de la Fórmula 1 des de fa temps i el retorn dels test durant la temporada.”