Andrea Pizzitola ha transformat la pole position en una victòria en una segona cursa del Gran Premi d’Aragó sense canvis en les quatre primeres posicions de graella: el segueixen Jörg, Bonifacio i De Vries.

Per: Guillem González Vela

Avui ha estat el dia del francès de Manor. Andrea Pizzitola ha fet de la seva pole position d’aquest matí una victòria contundent. Si ahir sortia últim i abandonava, avui ha fet exactament el contrari.

Les dues primeres places, tot i que en algun moment ho ha semblat, no han estat gens disputades  i s’han quedat tal i com eren a la graella de sortida. Bonifacio i De Vries han intercanviat posicions dos cops en les primeres voltes i han arribat enganxats a meta, finalment sortint Bonifacio com a guanyador merescut de la tercera posició.

La batalla de la cursa l’han protagonitzada Albon i Orudzhev per la cinquena posició. A falta de deu minuts pel final de la cursa, Orudzhev ha avançat Albon fent una gran maniobra, però aquest últim ha tocat el Tech 1 Racing per darrere, provocant una punxada a la seva roda posterior dreta que l’ha obligat a parar a box i ha acabat vint-i-cinquè. Albon ha trencat l’aleró davanter i ha anat perdent posicions després de defensar-les amb (potser massa) agressivitat i ha arribat novè. Albon és sota investigació.

La poca adherència s’ha manifestat amb continuades sortides de pista i traçades llargues, fet que ha provocat nombrosos incidents i molts pilots han pogut assaborir bones posicions en detriment d’altres.

El Gran Premi d’Aragó de la Fórmula Renault 2.0, primer de la temporada europea,  se salda amb les victòries de Nyck De Vries, primer al campionat, i Andrea Pizzitola. La pròxima cita serà al Circuit De Spa-Francorchamps, a Bèlgica, els dies 31 de maig i 1 de juny.

TOP 10:

Motorland Aragón – Formula Renault 2.0, Cursa 2

  1. Andrea PIZZITOLA – Manor MP Motorsport
  2. Kevin JÖRG – Josef Kaufmann Racing
  3. Bruno BONIFACIO – Prema Powerteam
  4. Nyck DE VRIES – Koiranen GP
  5. Levin AMWEG – ART Junior Team
  6. Simon GACHET – Arta Engineering
  7. Anthoine HUBERT – Tech 1 Racing
  8. Dennis OLSEN – Prema Powerteam
  9. Alexander ALBON* – KTR
  10. Gustav MALJA – Josef Kaufmann Racing

*Sota investigació pel toc amb Orudzhev