L’equip Manor MP Motorsport de la Formula Renault 2.0, està encantat de confirmar els dos primers pilots per l’emocionant campionat en que contarà amb tres cotxes per lluitar pel campionat després de que ahir, divendres 24 de gener i coincidint amb ofertes d’Andrea Pizzitola i el seu futur company Steijn Schothorst és confirmes el fitxatge. Cal dir que el tercer pilot de l’esquadra es donarà a conèixer en el moment adequat.

Comunicat de premsa traduït per: Andreu Rius i Riu

L’equip anglès però alhora holandès que va portar el britànic Oliver Rowland al sub-campionat de la Formula Renault 2.0 Eurocup l’any passat, està decidit a fer un pas més en aquesta ocasió i confirma a Pizzitola i Schothorst dient que seran una de les parelles de pilots més fortes de la categoria.

Pizzitola, de Montpellier (França), va assegurar la seva pròxima temporada a les 2.0 fent un podi la temporada passada i finalitzant 13é en el campionat en un any en que també va incloure una molt bona cursa a les Northern European Cup (NEC) on va afirmar la seva primera victòria.

El francès va combinar perfectament els campionats de les 2.0 i les NEC al passat 2012, tenint quatre podis en les NEC.

Tot això va ser després de participar en la Fórmula 4 francesa on el 2011 va firmar el sub-campionat amb tres victòries i un total de set podis. Va començar la seva carrera al karting al 2009 i va debutar en els cotxes a la Renault Clio Cup de França abans de tornar amb els monoplaces.

Schothorst, holandès i de 19 anys, actualment està competint a les Toyota Racing Series per tot Nova Zelanda i per segon any consecutiu, torna a Manor MP Motorsport aquest 2014 per competir a la Formula Renault 2.0 desprès de que 2012 participés a les NEC.

Començant la seva carrera com a pilot de cotxes al Formido Swift Cup el 2010, Schothorst va avançar a la Fórmula Ford l’any següent, on va ser quart a la general amb tres victòries.

Fent el seu debut a la Fórmula Renault amb Manor MP Motorsport al 2012 i a les NEC, va tenir dues victòries a l’última cita i acabant cinquè en la general. El 2013, Schothorst va estar present per cinquena vegada a les NEC després de començar l’any quart a la general a les Toyota Racing Series en que portava una 1a posició.

“És fantàstic tenir a dos joves pilots com Andrea i Steijn confirmats per a la nova temporada, són pilots d’anar al cap-davant i han de poder fer podis”, va comentar el de Manor MP Motorsport, Tony Shaw.

“Estàvem molt a prop de guanyar el campionat amb l’Oli (Rowland) la temporada passada i estem segurs que tenim una bona oportunitat per lluitar pel títol d’aquest any”.

“Estem desitjant treballar amb Andrea per primera vegada, ell és un pilot de primera qualitat i té dos anys d’experiència en aquesta categoria. Amb Steijn, tots estem encantats de donar-li la benvinguda a l’equip i segur que serà una gran temporada per a ell.”

Les primeres rondes del campionat seran a Motorland Aragón el 26 i 27 d’abril i com sempre aniran acompanyades de tot l’esdeveniment de les World Series by Renault.