Amb sorpresa de tothom, Daniil Kvyat fitxa per l’equip Toro Rosso de Fórmula 1 després de aconseguir una temporada espectacular a la FIA F3 i estar a 7 punts encara, per la lluita pel campionat de GP3.

Ara Rússia torna a tenir pilot, i és que molts es pensaven que el pilot a fitxar per Toro Rosso seria Antonio Félix da Costa però, el portuguès no ho ha fet bé aquest any, amb 5 curses consecutives sense puntuar. El fet principal però, és que a la cita del Red Bull Ring en que hi va assistir Helmut Marko, el portuguès no va aconseguir cap punt, i això ha detrminat molt la desició.

En canvi Daniil Kvyat, com hem esmentat anteriorment, esta fent un increïble final de temporada, i una gran temporada també a la Fórmula 3 com a pilot convidat.

La notícia s’ha sabut en unes declaracions fetes a Servus TV, per part de Helmut Marko, que és qui “talla el bacallà” a Toro Rosso i al Red Bull Junior Team: “Si un pilot jove demostra talent, passió i una gran forma de treball, li donem una oportunitat. Per això hem escollit a Kvyat”