L’equip Ferrari ha anunciat fa pocs minuts que el que va ser l’últim Campió del Món amb l’escuderia italiana el 2007 torna com a company de Fernando Alonso pel 2014.

El que venia sent un rumor intens durant les últimes setmanes s’ha confirmat finalment: Raikkonen torna a l’escuderia que li va donar el seu primer i únic Títol per substituir Felipe Massa, el seu company llavors. Després del fracàs en les negociacions amb Red Bull i Lotus, el seu actual equip, Kimi s’ha decidit per Ferrari.

La seva última temporada amb l’equip va ser l’any 2009, abans de ser acomiadat malgrat tenir contracte per la següent temporada davant l’arribada d’Alonso a la Scuderia. Serà la primera vegada des de l’any 1953 que Ferrari comptarà amb dos Campions del Món a les seves files. Veurem com es desenvolupa la situació en una temporada complicada com serà la de 2014, on els grans canvis a la normativa no asseguren a ningú el seu lloc al capdavant de la graella.

També s’havia parlat de la possible arribada de Hulkenberg a l’equip, inclús d’un contracte firmat que hauria estat donat com a vàlid si la Scuderia no hagués pogut comptar amb els serveis de Raikkonen. Sembla que l’alemany acabarà a Lotus al lloc que deixa el finlandès, però veurem on acaben de col·locar-se tots aquests pilots que a dia d’avui no tenen assegurat el seu futur.