L’equip Marussia F1 Team ha fet oficial la renovació del seu actual pilot, Jules Bianchi per un any mes. Així el francès pilotarà per l’escuderia anglo-russa al 2014, on l’equip muntarà motors Ferrari.

Aquest cap de setmana és celebra la catorzena cursa de la temporada a Corea del Sud, i aquest dijous al circuit de Yeongam s’ha anunciat la renovació de Jules Bianchi a Marussia per un any més. Així el francès, pilot de Ferrari Driver Academy, pilotarà un Marussia amb motor Ferrari, cosa que podria haver fet tancar l’acord tan ràpid. Tot i això, Bianchi porta una gran temporada de debut. Actualment està situat al 19è lloc del Mundial, per davant dels dos Caterham i el seu company. A més el seu 13è lloc a Malàisia li dóna provisionalment la desena plaça del Mundial de Constructors al seu equip. També cal destacar la seva enorme qualificació a Bèlgica, on va aconseguir passar a la Q2, finalitzant 15è.

Aquestes han estat les seves paraules, facilitades per TheF1.com: “Estic molt content per poder confirmar que em quedaré amb Marussia el 2014. No podia haver desitjat un ambient millor i amb tant de suport amb el qual fer el meu debut a la Fórmula 1 i des l’inici sempre m’he sentit completament a casa amb l’equip. Vam començar la temporada molt bé i mentre que el repte augmenta a mesura que es desenvolupava la temporada, hem après lliçons importants junts que ens situaran en una posició molt més forta l’any que, temporada en què hi ha molts canvis i l’equip s’ha d’acostumar”.

El director de l’equip, John Booth deia respecte a la renovació del seu pilot: “És un gran plaer anunciar que anirem endavant cap a 2014 amb Jules com un dels nostres pilots. Jules es va unir a nosaltres en un curt espai de temps al final dels entrenaments de pretemporada, amb només dos dies de rodatge ha crescut en el desafiament del seu debut excepcionalment bé i des d’aquest moment ha demostrat clarament la seva habilitat i potencial”.