Nico Hulkenberg torna a l’equip Force India en que ja hi va competir el 2012 com a pilot titular i el 2011 com a pilot de proves. L’alemany ha signat un acord per diversos anys:

L’alemany de 26 anys que com diem ja va formar part de l’equip durant dos anys, torna a l’escuderia de Silverstone abans d’afrontar el nou canvi de reglament el 2014.

El seu company d’equip a l’equip anglo-indi, es donarà a conèixer ben aviat.

Declaracions:

Vijay Mallya, Team Principal de Force India: “Estic encantat de veure tornar a en Nico a Sahara Force India. Quan va córrer per nosaltres el 2012, va evidenciar un talent excepcional i no ha deixat d’impressionar-nos a tots als del paddock amb les seves bones actuacions aquesta temporada. Tenim grans esperances i expectatives pel 2014 i amb en Nico estem en un bon lloc per aconseguir-los.”

Nico Hulkenberg: “Estic content de tornar a Force India. L’equip apunta molt alt per l’any que ve i crec que l’experiència que he adquirit els últims anys ens ajudarà a complir els nostres objectius. Conec l’equip, és un gran grup de persones en que tots comparteixen la mateixa fam de victòria”