Nyck De Vries ha mantingut la seva pole a la primera cursa de la temporada, a Motorland Aragón. Orudzhev ha aguantat una segona plaça disputada durant les últimes voltes amb Bonifacio, que completa el podi.

Per: Guillem González Vela

Nyck De Vries està que se surt. Ha marcat el millor temps aquest matí durant la classificatòria i no ha apartat el seu Koiranen GP del liderat de la cursa en cap metre de les catorze voltes que ha fet.

Egor Orudzhev s’ha mantingut molt a prop de la primera plaça durant les primeres voltes, quan fins i tot semblava que l’hi prendria a De Vries. Però aquest s’ha escapat i Orudzhev ha hagut de defensar-se de Bonifacio, qui quasi li pren la segona posició.

Aurélien Panis, que sortia segon, ha perdut la posició al primer revolt, i després de patir un toc ha danyat el frontal del seu monoplaça, perdent posicions però podent acabar cinquè, per darrere del KTR d’Alexander Albon.

Andrea Pizzitola, després d’haver estat sancionat a sortir des de l’última posició, ha protagonitzat una gran remuntada fins a mitja graella, però a la vuitena volta ha hagut d’abandonar per problemes mecànics. Villemi, Rump i O’Keeffe completen la llista de no classificats.

Cal destacar el paper de Matt Parry, que s’estrena aquesta temporada. Tot i haver trencat un apèndix del seu aleró davanter ha mantingut la setena posició de la graella i és el primer dels rookies, anotant sis punts al campionat.

La cursa de demà es presenta emocionant, havent vist que avui les deu primeres posicions són de nou cotxes diferents.

TOP 10:

World Series by Renault 2.0. Cursa 1 – Motorland Aragón.

  1. Nyck DE VRIES – Koiranen GP
  2. Egor ORUDZHEV – Tech 1 Racing
  3. Bruno BONIFACIO – Prema Powerteam
  4. Alexander ALBON – KTR
  5. Aurélien PANIS – Art Junior Team
  6. Gustav MALJA – Josef Kaufmann Racing
  7. Matt PARRY – Fortec Motorsports
  8. Ignazio D’AGOSTO – Koiranen GP
  9. Simon GACHET – Arta Engineering
  10. Matthew GRAHAM – AVF