Així ho ha anunciat l’equip durant l’Autosport International Show, des de Birmingham. Chilton compartirà amb Bianchi com el 2013, la graella de Marussia.

Chilton, que tot i tenir un 2013 sense grans resultats, ha pogut acabar la temporada sense cap abandonament, convertint-se així en el primer debutant en fer-ho.

Declaracions

Max Chilton: “Estic molt content de seguir amb l’equip Marussia de Fórmula 1 per segona temporada. Continuar és important per l’equip però també per mi com a pilot. S’aprèn molt en la temporada de debut, però el segon any és quan realment has de treure totes aquestes noves experiències per ajuntar-les i veure el teu potencial real. Vull agrair a Marussia F1 Team per seguir-me donant suport.”

Graeme Lowdon, President & Director Esportiu de Marussia F1 Team: “Estem encantats d’anunciar que en Max seguirà competint a la Fórmula 1. Va ser interessant veure en Max i en Jules evolucionant el cotxe durant la seva temporada de debut.”

John Booth, Team Principal de Marussia F1 Team: “Estem orgullosos d’anunciar que en Max seguirà amb l’equip per al 2014. En un any amb un canvi de reglament, la continuïtat és clau. En Max va fer una impressionant debutada l’any passat i, és clar, va aconseguir acabar les 19 curses del campionat. Per tant és més que justificable que estiguem orgullosos de l’evolució que va fer durant el transcurs del 2013”. Després del èxit de la desena posició en el campionat de Constructors, hem de marcar-nos posicions més altes i millors pel 2014.”